Tømrer og snedkerfirma Mønsterhåndværkeren
Navigation
Byg Garanti

Mønsterhåndværkeren er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Byg Garanti sikrer dig:
- Fem års garanti efter arbejdet er færdigt.
- Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.

Tømrer og snedker.
Tømrer og snedker-firmaet Mønster Entreprise Aps

Tømrer og snedker-mester Anders Mønster.

Mønster Entreprise Aps er et tømrer og snedker-firma, der opfører byggerier i hovedentreprise, storentreprise og fagentreprise for professionelle bygherrer og rådgivere samt private.
Vi har en fast kerne af velkvalificerede tømrere & snedkere og gør brug af professionelle samarbejdspartnere, som er med til at løfte de stillede opgaver.

 
NYHED - Komplet løsning - Mønster Entreprise Aps tilbyder levering og montering af solceller på dit hus!

Vores kompetenceområde ligger inden for nybyggeri og renovering af institutioner, boliger, kontorer med videre, og vores kunder og samarbejdspartnere er offentlige og private bygherrer samt ejer- og boligforeninger. Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til totalentrepriser.

Mønster Entreprise Aps tømrer og snedker firma er for tiden inde i en rivende udvikling, og vores mål er at udvikle et firma med visioner og faglig kompetence på linie med de bedste entreprenørfirmaer i Danmark. Vi følger med tidens, dog uden at give slip på de håndværksmæssige traditioner. Vi stiller store krav til vores dygtige medarbejdere om ansvarlighed og engagement, og sørger for løbende videreuddannelse af medarbejderne og dermed sikrer vi at kvaliteten af det produkt vi leverer, er i top. Med disse værdier er det vores mål at skabe et produktivt samarbejde mellem parterne og igennem dette skabe bæredygtigt byggeri.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner Mønster Entreprise Aps. Tag din tømrer og snedker-mester med på råd fra starten. Mønster Entreprise Aps' erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Mønster Entreprise Aps sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

Find inspiration her på siden og ring 50568982 for et uforpligtende tilbud.
I menuen i højre side, finder du inspiration på køkkener, døre & vinduer, kviste, gulve, udestuer, porte, trapper, tag & tagrender, isolering samt karnapper.

Vi udfører tømrer og snedker arbejde i hele Danmark. Vi har base i Middelfart / Trekantsområdet.
De er altid velkommen til at kontakte os.

Til toppenInspiration
Monier certifikat
Untitled Document
Copyright © 2011 - Design af www.dansk-software-optimering.dk


Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

109,314 Unikke besøg : Siden dannet på: 0.11 sekunder